/  /  / 
Atlantic City

Atlantic City

SUA

vacanta in Atlantic City
vacanta in Atlantic City
vacanta in Atlantic City
vacanta in Atlantic City
vacanta in Atlantic City
vacanta in Atlantic City

Atlantic City este un oras din comitatul Atlantic, statul New Jersey, Statele Unite ale Americii ?i una din cele mai renumite destinatii turistice pentru jocuri de noroc, cumparaturi si distractii.
Este supranumit "capitala jocurilor de noroc de pe coasta de Est" si al doilea din S.U.A, depasit de Las Vegas, dupa numarul de cazinouri, jocuri de noroc si numarul de camere.
La inceput Atlantic City a fost un sat pescaresc linistit de la capatuI Insulei Absecon, pana cand a fost construita calea ferata si promovata zona. La sfarsitul anilor 1800, zona era o statiune infloritoare.
Atlantic City ofera vizitatorilor plajele sale intinse si numeroase teatre de revista care pun non-stop piese in scena. In fiecare an aici are loc concursul Miss America.
Cele mai multe locuri de divertisment, restaurante si magazine se afla pe Boardwalk, un loc de promenada pe malul marii lung de 8km si lat de 18m, emblema orasului inca din 1870. Astazi, locul este intesat cu magazine si hoteluri.
Istoria orasului vi se va dezvalui la Muzeul Istoric al orasului.
Cladiri scumpe precum Trump Taj Mahal, Harrah's , Revel, Balli's, Borgata, Caesars au aparut la malul marii. Astazi Atlanta este printre principalele destinatii turistice din America, in care anual 37 de milioane de oameni isi consuma micile averi pentru marile placeri ale vietii.

Sejururi în Atlantic City

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.