/  /  / 
Boston

Boston

SUA

vacanta in Boston
vacanta in Boston
vacanta in Boston
vacanta in Boston
vacanta in Boston
vacanta in Boston

Capitala si cel mai mare oras al statului american Massachusetts, Boston este si printre cele mai vechi orase din Statele Unite ale Americii.
Fiind cel mai mare oras din New England, el este recunoscut neoficial ca si capitala a intregii regiuni istorice, in special datorita faptului ca este un oras extrem de infloritor din punct de vedere economic, dar si cultural.
Boston este unul din principalele centre de cultura si istorie din Statele Unite ale Americii dar si un adevarat centru de divertisment.
Fie ca va doriti sa vedeti muzee si sa retraiti clipe istorice de o importanta majora, fie ca vreti sa va delectati cu artele frumoase sau doar sa mergeti pe stadion sa aclamati echipele locale, in acest minunat oras aveti sansa sa le faceti pe toate.
Orasul este un adevarat centru educational, aici avandu-si resedinta cele mai importante universitati din Statele Unite ale Americii, Harvard si MIT.
Orasul este si un loc potrivit pentru o excursie cu familia.
Parcurile, spatiile de joaca, muzeele si celelalte atractii turistice sunt principalele motive pentru care o familie ar trebui sa isi doreasca sa viziteze Bostonul.

Sejururi în Boston

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.