/  /  / 
Valea Aosta

Valea Aosta

Italia

vacanta in Valea Aosta
vacanta in Valea Aosta
vacanta in Valea Aosta
vacanta in Valea Aosta
vacanta in Valea Aosta
vacanta in Valea Aosta

Aosta este capitala regiunii italiene Valle dAosta. Orasul se afla intr-o vale mica, cu case care urca pana pe pantele muntilor inconjuratori.
Aceasta regiune are un statut special, limbile oficiale fiind italiana si franceza. Importanta orasului este recunoscuta inca din timpuri stravechi, intrucat este poarta spre pasurile Sf Bernard Mare si Mic.
Aici se pastreaza multe monumente datand din perioadele romane si medievale, iar orasul inca este o importanta rascruce a drumurilor de acces spre tunelul Mont Blanc si pasul Sf Bernard cel Mare. Aici veti putea vizita cladirile vechi, monumentele si alte situri principale si memorabile, muzee, unde aveti ocazia sa admirati obiectele antice specifice zonei.
Vara va puteti duce la plimbari pe jos sau pe cal in frumoasa natura din Valea Aosta, descoperind flora si fauna din zona, in timp ce iarna va puteti duce la schi sau la schi cross-coutry pe numeroasele piste din statiunea montana, care detine un total de 122 de partii amenajate pentru sporturile de iarna.

Sejururi în Valea Aosta

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Norden Palace DETALII
Hotel 4* Hostelier du Cheval Blanc DETALII
Hotel 4* Mont Blanc DETALII