/  /  / 
Sardinia

Sardinia

Italia

vacanta in Sardinia
vacanta in Sardinia
vacanta in Sardinia
vacanta in Sardinia
vacanta in Sardinia
vacanta in Sardinia

Sardinia este la fel de aproape de Tunisia pe cat este de partea continentala a Italiei si aproape atinge insula franceza Corsica. "Sardegna no est Italia!" sustin sus si tare localnicii si nu ar trebui sa subestimam felul in care Sardinia se distinge de partea continentala a Italiei: cu toate aromele sale africane, o limba de sine-statatoare, mirosul special al unor branzeturi si un spirit independent. Orice italian isi doreste sa-si petreaca vacanta in Italia si aproape toti vor in Sardinia.
Legenda spune ca locuitorii Sardiniei ar fi urmasii lui Sardus, legendarul fiu al lui Hercule.
Aici exista o populatie indigena inainte de sosirea fenicienilor si a cartaginezilor.
Dovezile prezentei lor sunt raspandite pe intreg teritoriul insulei, de la monumente funerare din piatra, pana la cele peste 7000 de "nuraghi", ridicate de triburile care au populat Sardinia intre 1500 - 500 i.Hr.
Se presupune ca unele dintre aceste misterioase structuri pot avea si 3000 de ani vechime. Scopul pentru care au fost ridicate, desi unii considera ca a fost doar acela de observare si aparare, este inca invaluit in mister, ca si provenienta populatiei uriase, din care au mai ramas doar niste morminte pe masura.

Sejururi în Sardinia

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Palau DETALII
Hotel 3* Porto Conte DETALII