/  /  / 
Bali

Bali

Indonezia

vacanta in Bali
vacanta in Bali
vacanta in Bali
vacanta in Bali
vacanta in Bali
vacanta in Bali

Bali, una din cele 18 mii de insule ale Indoneziei, este situata intre insulele Java si Nussa Tenggara. Denumita "Dimineata lumii", aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Impletind dotarile turistice la cele mai inalte standarde cu festivalurile pline de culoare mistica acompaniate de muzica si dansuri populare locale. Insula Bali este un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de invidiat.
Clima tarii este tropicala cu 2 sezoane distincte: uscat in perioada aprilie - octombrie si umed din noiembrie pana in martie. Temperatura medie anuala este de 30* C. Desi are o clima tropicala, Bali are zone muntoase unde, daca veti calatori, veti avea nevoie de haine potrivite pentru clima de munte mai rece. Magia festivalurilor este o betie irezistibila care va imbogati sentimentele voastre cu o paleta infinita de nuante si irizari.
Veti descoperi o profunzime nebanuita a sentimentelor voastre, caci Bali este o insula magica unde alchimia iubirii pluteste in aer. Muntele Agung este considerat nordul iar marea este sudul. Din perspectiva Hindu, nordul, deci Muntele Agung este considerat locul sacru.

Sejururi în Bali

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Resort 5* Inna Grand Bali Beach DETALII