/  /  / 
Duni

Duni

Bulgaria

vacanta in Duni
vacanta in Duni
vacanta in Duni
vacanta in Duni
vacanta in Duni
vacanta in Duni

Duni este un oras de vacanta si statiune balneara de pe coasta bulgara a Marii Negre, la 40 de kilometri sud de orasul bulgar Burgas si la 7 kilometri de Sozopol.
Statiunea se intinde pe patru sau cinci kilometri, in jurul unui golf mare, chiar pe plaja nisipoasa cu dune - de unde si denumirea de Duni.
Plaja statiunii are o lungime de 4.5 kilometri si o latime de aproximativ 100 de metri si este acoperita cu nisip fin, auriu.
Marea este calma si sigura chiar si pentru copii, apele ei fiind curate si line.
Orasul Duni este flancat in partea nordica de munti, iar drumul pana la plaja este presarat de alei inguste, construite in stilul vechiului oras.
Este o destinatie de vacanta de pe litoralul bulgaresc, care se remarca prin ospitalitatea hotelierilor, regimul all inclusive si frumusetile naturale.
Obiceiurile si traditiile zonei au fost pastrate pana in zilele noastre.
Portul orasului este o atractie importanta, fiind reconstruit in anul 2.000 si oferind astazi turistilor posibilitati de excursii pe mare in care se organizeaza diferite activitati, printre care pescuit, windsurf, scuba diving si multe altele.
Statiunea este foarte bine amenajata turistic, beneficiind de un club sportiv spatios, cu 7 terenuri de tenis (2 dintre acestea cu nocturna), tenis de masa, trageri cu arcul si darts, mountain bike, windsurfing, water ski si banana.

Oferte speciale în Duni

OFERTE PASTE
de la 139.50 EUR, 3 nopți
fara transport

Sejururi în Duni

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Marina Royal Palace DETALII
Hotel 5* Marina Beach DETALII
Hotel 4* Belleville DETALII
Hotel 4* Holiday Village DETALII
Hotel 4* Pelican DETALII