/  /  / 
Edirne

Edirne

Turcia

vacanta in Edirne
vacanta in Edirne
vacanta in Edirne
vacanta in Edirne
vacanta in Edirne
vacanta in Edirne

Situat in apropiere de frontiera greaca (7 km) si cea bulgara (20 km), Edirne este renumit pentru numeroasele moscheie, domuri si minarete, ruinele antice ale palatului sultanilor otomani si Moscheea Selimiye, unul dintre cele mai importante monumente din provincie construit in 1575 si proiectat de catre cel mai mare arhitect maestru turc, Mimar Sinan. Purtand numele sultanului ce domnea atunci, Selim al II-lea, aceasta moschee reprezinta obiecte mestesugite din marmura din Turcia si este acoperita cu tigla si valoroase picturi.
O alta cladire notabila este Muzeul de Sanatate al Universitatii Trakya Kalliye Baiazid al II-lea, un important monument cu o constructie complexa, care cuprinde multe facilitati utilizate in acele vremuri.
In afara de moschei, exista diferite site-uri care trebuie vizitate in Edirne, toate reflectand trecutul sau bogat. Locul cel mai important este Palatul Edirne, care a fost "Palatul Imperiului", construit in timpul domniei lui Murad al II-lea. Exista caravansaries, cum ar fi Rustem Pasha si Ekmekcioglu Ahmet Pasha.

Sejururi în Edirne

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Balta DETALII
Hotel 3* Butik Cetyn Kesan DETALII
Hotel 3* Kervansaray DETALII
Hotel 2* Saros Kesan DETALII