/  /  / 
Honolulu

Honolulu

Hawaii, SUA

vacanta in Honolulu
vacanta in Honolulu
vacanta in Honolulu
vacanta in Honolulu
vacanta in Honolulu
vacanta in Honolulu

Honolulu este capitala tanarului stat american Hawaii si se intinde de-a lungul coastei de sud-est a insulei Oahu, a treia insula ca marime din arhipelag.
Orasul, care isi datoreaza numele asezarii sale geografice avantajoase, "Honolulu" inseamna "locul protejat", este alcatuit din trei parti, dintre care Waikiki este Mecca turistilor.
Amatorii de surfing, de scufundari si de bai de mare se imbulzesc in aceasta Copacabana a insulelor Hawaii, situata in partea estica a orasului.
In partea opusa, aviatia americana isi desfasoara activitatea in Baza Aeriana Hickam, iar marina, in Pearl Harbor, desi in realitate tot vestul orasului Honolulu este folosit de infrastructura militara.
Orasul gazduieste una dintre comorile cele mai de pret a le localnicilor: "Palatul Regal Iolani", resedinta oficiala a ultimilor doi monarhi: Regele Kalakaua, cel care a ridicat edificiul in anul 1882 si sora acestuia, Regina Liliuokalani.
Frumusetea si pitorescul acestui oras, plajele insorite si vegetatia luxurianta, fac din Honolulu unul din cele mai romantice locuri din lume.

Sejururi în Honolulu

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.