/  /  / 
Singapore

Singapore

Singapore

vacanta in Singapore
vacanta in Singapore
vacanta in Singapore
vacanta in Singapore
vacanta in Singapore
vacanta in Singapore

Singapore, in acelasi tip oras, insula si tara, a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume, care continua sa fie adevarata "inima" a statului, aici concentrandu-se, de-a lungul cheilor, principalul district de afaceri, cat si sursele de distractie.
Limita dintre oras si restul teritoriului republicii se stabileste greu, deoarece intreaga arie este puternic urbanizata.
Singapore este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, fiind in primul rand o destinatie pentru turismul de afaceri.
Aceasta tara, cu o populatie cat a Bucurestiului, combina intr-o reteta de succes modernitatea Vestului, cu bogatia Estului, precum si cu trecutul colonial al insulei, vegheat de Merlion - aparatorul Singaporelui - jumatate leu, jumatate peste!
Singapore este un oras sofisticat, multicultural si cosmopolit.
Pe strazile aglomerate din Chinatown, printre prezicatori si credinciosi, puteti descoperi farmecul a ceea ce multi numesc Centrul Comercial Dinamic si sud-estul Asiei, adica Singapore.
Un lacas al culturii hinduse si al moscheelor impunatoare care contrasteaza izbitor cu magazinele incarcate de matasuri fine si bijuterii lucrate manual cu multa rabdare. Cele mai importante atractii turistice sunt situate in trei zone: Orchard Rd, Chinatown si Little India, numeroasele parcuri, Haw Par Villa, un parc tematic ce da viata mitologiei chineze.

Sejururi în Singapore

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.