/  /  / 
Kirchberg

Kirchberg

Tirol, Austria

vacanta in Kirchberg
vacanta in Kirchberg
vacanta in Kirchberg
vacanta in Kirchberg
vacanta in Kirchberg
vacanta in Kirchberg

Kirchberg este un sat in mare parte nesistematizat, animat si aglomerat (aproximativ 5.000 de locuitori) in care exista multi tineri din Germania, Scandinavia si Marea Britanie care profita de zilele libere. Preturile sunt putin mai mici decat in principalele statiuni din Austria. Kirchberg este legat prin teleferic de Kitzbuehel situat la numai 6 km.
Partiile de schi cu o lungime totala de 158 km sunt mai potrivite pentru schiorii de nivel mediu. Pentru schiorii avansati exista partiile deamenajate si faimosul Hahnenkamm.
Pentru snowboard este un teren special amenajat.
Principalele atractii sunt Capela Kirchberg, Biserica Wolfgangskirche, Capela Kloster, Mathias Fuchs, Hermannshohle, Gradina Zoologica Julius Pichler, Muzeul Morii Peter Pichler. Atat pe timpul verii, dar mai ales pe timpul iernii, statiunea este foarte cautata de turisti. Ofera posibilitatea de a practica orice sport, de la inot si mers cu bicicleta, schi, pana la sporturi mai specializate, cum ar fi alpinism pe gheata, canoe, schi pe apa, tenis interior si multe alte activitati sportive. Orasul are aeroport propriu.

Sejururi în Kirchberg

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Elisabeth DETALII