/  /  / 
Igls

Igls

Tirol, Austria

vacanta in Igls
vacanta in Igls
vacanta in Igls
vacanta in Igls
vacanta in Igls
vacanta in Igls

Situat in partea sudica a orasului Innsbruck, Igls este un mic sat fermecator care se afla la doar 5 km de centrul orasului.
Multe piste sunt destinate schiorilor intermediari, dar si incepatorii se pot bucura de pistele mai blande dedicate acestora. Schiorii avansati au posibilitatea de a explora alte 8 zone de schi, în valoare totală de 295 km de pârtii, inclusiv ghetarul Stubai din apropiere, toate accesibile cu autobuze gratuite.
Igls este atragator si pentru cei care nu sunt pasionati de schi, ei avand posibilitatea de a descoperi frumusetea acestui oras cultural calatorind cu tramvaiul si descoperind muzeele fascinante, magazinele atragatoare, peisajele incantatoare. Se pot face plimbari pe frumoasele poteci care inconjoara statiunea sau va puteti relaxa intr-unul din restaurantele locale cu privelisti incantatoare. Pentru cei dornici de adrenalina se recomanda folosirea bobului Olimpic si trairea senzatiilor la 100 km/h. Statiunea ofera de asemenea distractii pe tobogane, posibilitati de inot, curling, ice-skating si de 2 ori pe saptamana schi pe nocturna.

Sejururi în Igls

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Bon Alpina DETALII