/  /  / 
Lermoos

Lermoos

Tirol, Austria

vacanta in Lermoos
vacanta in Lermoos
vacanta in Lermoos
vacanta in Lermoos
vacanta in Lermoos
vacanta in Lermoos

De statiunea Lermoos apartin 30 km de parti pentru toate categoriile de dificultate, deservite de o telecabina, 3 telescaune si 3 teleschiuri, intre altitudinea de 1000 si 2120 m. In aceasta statiune, atat familiile cat si profesionistii gasesc partii pe placul lor. In zona Grubigstein snowboarderii si freeriderii gasesc partii excelente, neamenajate, iar incepatorii sunt asteptati cu doua instalatii speciale pentru nivelul lor de pregatire si un "covor magic" langa scoala de schi. In fiecare zi de joi a saptamanii aveti posibilitatea de schi nocturn, iar cei care detin skipass "Happy Ski Card", pot schia cu acelasi abonament si pe partiile din Ghetarul Zugspitze, Garmisch, Mittenwald si Seefeld.
Climat de tip alpin, ferit de vanturi puternice si foarte atragator pentru tursiti. In sezonul de schi temperaturile pot ajunge intre -4.0 C grade si -23.0 C grade, iar pe timp de vara temperaturile se situeaza intre 11.0 si 7.0 C grade.
Ca posibilitati de petrecere a timpului liber dupa schi, pe langa nenumaretele baruri si restaurante va recomandam airboard-ul, snowbike-ul, snowrafting-ul si snowtubig-ul.
Principalele atractii: Biserica Sf. Katherine, Castelul Neuschwanstein, Parcul si Castelul Linderhof, Castelul Hohenschwangau, Biserica Wieskirche, Oberammergau, Mittenwald si Garmisch - Partenkirchen, Manastirea din Stams, Palatul Imperial, Ansitz Felsenheim.
Cel mai apropiat aeroport este cel din Innsbruck la 70 km distanta.

Sejururi în Lermoos

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Grieserhof DETALII
Hotel 3* Cube Biberwier DETALII