/  /  / 
Lido di Jesolo

Lido di Jesolo

Italia

vacanta in Lido di Jesolo
vacanta in Lido di Jesolo
vacanta in Lido di Jesolo
vacanta in Lido di Jesolo
vacanta in Lido di Jesolo
vacanta in Lido di Jesolo

Localizare: Lido di Jesolo este o statiune de plaja situata in nord-estul Italiei, pe tarmul Marii Adriatice la numai 50 km de VENETIA.
Cazare: Turistii se pot caza in cele peste 391 de hoteluri sau in numeroasele apartamente, vile, sate de vacanta si campinguri situate la mica distanta de mare.
Plaja: Lido di Jesolo are o plaja lunga de 15 kilometri cu nisip fin si auriu si ofera vizitatorilor posibilitatea practicarii multor sporturi: beach volley, windsurf, golf, plimbari cu barca si fitness in aer liber.
Atractii turistice:
  • Aqualandia, parc tematic ce imita atmosfera unei insule din Caraibe, ofera relaxare, distractie si jocuri pe apa. O zona speciala dedicata copiilor, restaurante, terenuri de sport, plaje. Se organizeaza cursuri de inot, de gimnastica acvatica sau de dansuri latino-americane.
  • Fondata in 1961, Pista Azzura (Pista Albastra) din Jesolo a devenit una dintre cele mai apreciate facilitati de Karting din Europa si a gazduit talente precum Prost si Ayrton Senna. Karturile pot fi inchiriate celor ce vor sa-i imite pe pilotii favoriti.
  • Un numar destul de mare de grajduri de cai sunt disponibile pentru cei ce vor sa ia lectii de calarie sau doar sa calareasca de-a-lungul tarmului marii.
  • Statiunea detine un numar mare de sali de sport foarte bine echipate, unde se pot practica aproape toate sporturile
  • Cele mai apropiate aeroporturi sunt: Aeroportul Marco Polo din Venezia, Aeroportul San Giuseppe din Treviso, Aeroportul Valerio Catullo din Verona, Aeroportul Ronchi dei Legionari din Trieste.