/  /  / 
San Marino

San Marino

Italia

vacanta in San Marino
vacanta in San Marino
vacanta in San Marino
vacanta in San Marino
vacanta in San Marino
vacanta in San Marino

San Marino este una dintre cele mai mici republici, nefiind mai mare decat 2-3 cartiere la un loc. Dar, in acelasi timp, este cea mai veche republica din lume. Nu stii cine se afla pe primul loc in universul de adulari al san-marinezilor: patronul spiritual al republicii, sfantul Marinus, sau turistii straini.
Sfantul Marinus a pus temelia convietuirii republicane si a traditiei san-marineze iar turistii straini furnizeaza bani si, in final, bunastarea locuitorilor din stat.
Atat sfantul intemeietor, cat si turistii sunt tratati cu multa grija si respect in San Marino. In cazul turistilor, acest lucru sare in ochi chiar la intrarea in zona istorica a Capitalei. La trecerea catre vechea cetate ce se ridica semet pe muntele Titanos, un agent imbracat in uniforma portocalie dirijeaza traficul rutier din zona. O face in mod spectaculos in favoarea pietonilor purtatori de aparate foto. Cu gesturi moi opreste fara mila orice masina, chiar daca in traversare se angajeaza un singur pieton. Pentru pasionatii de castele medievale, vizitarea citadelei Rocca della Guiata este o experienta de neuitat. Turistii pot explora nestingheriti bastioanele, crenelurile si turnurile cetatii si observa starea perfecta de conservare a acestora.

Circuite care ajung în San Marino

Italia - Grecia (autocar) 10 zile de la 584.00 EUR Detalii

Sejururi în San Marino

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.