/  /  / 
Perpignan

Perpignan

Franta

vacanta in Perpignan
vacanta in Perpignan
vacanta in Perpignan
vacanta in Perpignan
vacanta in Perpignan
vacanta in Perpignan

Locul perfect pentru inceperea vizitei in Perpignan este Le Castillet, poarta de intrare, construita in secolul al IV-lea, astaza Casa Pairal, un interesant muzeu al culturii catalane din provincia Roussillon, unde puteti admira opere cu caracter religios, agro-pastoral si multe alte obiecte artizanale locale.
De pe acoperis se deschide o panorama extraordinara spre coloana Canigou, iar inspre nord-vest se poate observa Castelul Queribus, aflat pe o culme deluroasa.
Mergand putin la vale, pe strada Louis-Blanc, se ajunge in Piata Loge, centrul vechiului oras, renovata si inchis circulatiei auto. Dominand cafenelele si braseriile din apropierea pietei, Gothic Loge de Mer, este cea mai interesanta cladire din Perpignan. Construita ca sediu al unor banci si a Consiliului Maritim, decorata cu statui ce infatiseaza creaturi mistice si balustrade sculptate, astazi ofera la parterul sau serviciile unui fast-food, asezat nepotrivit in aceasta locatie.
In imediata apropiere puteti gasi Hotelul Ville, impunator prin portile sale din fier forjat si statuia Maillol a Mediteranei, asezata in curte si Palatul Deputatilor, construit in secolul al XV-lea, odata sediul Parlamentului regiunii Roussillon.

Sejururi în Perpignan

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.