/  / 
Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar)

Circuit

Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) - 5 zile
Istanbul, Edirne
Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar)
Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar) Istanbul - Orasul pe doua continente (autocar)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
17.04.2019 199.00 EUR REZERVĂ
08.05.2019 199.00 EUR REZERVĂ
29.05.2019 199.00 EUR REZERVĂ
26.06.2019 199.00 EUR REZERVĂ
17.07.2019 199.00 EUR REZERVĂ
07.08.2019 199.00 EUR REZERVĂ
28.08.2019 199.00 EUR REZERVĂ
24.09.2019 199.00 EUR REZERVĂ
16.10.2019 199.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Istanbul
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR. Ora 06:00 Plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Edirne – Istanbul. In Edirne (maxim 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata, dar si de numarul mare de ferestre: nu mai putin de 999.
Cazare in Istanbul.

Ziua 2, Istanbul
Mic dejun. Intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante se unesc: Europa si Asia. Incepem cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet, Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Apoi va propunem o seara traditionala turceasca, cu dansuri orientale (program optional).
Cazare in Istanbul.

Ziua 3, Istanbul
Mic dejun. Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale sau croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului (include turul insulei cu trasura si masa). Insula Printului face parte dintr-un lant de noua insule, dintre care patru sunt mai importante: Buyukada, Heybeliada, Burgazada si Kinaliada. Pe tot parcursul plimbarii de o ora si jumatate se pot admira malurile european si asiatic ale Istanbulului. Pe insula vom face o plimbare cu trasura pentru a admira strazile inguste, ticsite de tarabele cu fructe si peste proaspat. Cazare in Istanbul.

Ziua 4, Istanbul
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Sugeram vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul 19, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk. Intalnire cu ghidul pentru croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte marea Neagra de marea Marmara. (aproximativ 90 -120 minute). Ne vom plimba pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor (Fatih Sultan Ahmet) si ne vom intoarce pe partea asiatica, ocazie cu care vom admira ambele maluri ale Istanbulului - european si asiatic, dar si faimoasele obiective turistice ale orasului, Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce etc. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping in Marele Bazar - cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte cautat de turisti, acoperind o suprafata de marimea unui oras, unde va puteti tocmi pentru orice sau in Bazarul Egiptean, renumit pentru condimente, ierburi aromatice si mirodenii. Mai puteti opta si pentru alte zone comerciale, cum ar fi Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi, pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi.
Cazare in Istanbul.

Ziua 5, Istanbul - Edirne - Bucuresti
Mic dejun. Plecare din Istanbul pe ruta Edirne - Ruse - Stara Zagora - Giurgiu. Sosire in Bucuresti – Calea Grivitei – Gara de Nord – Muzeul CFR.

Pretul include:
• Transport cu autocar clasificat (doar in zilele 1 si 5);
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*;
• Bonus! Croaziera pe Bosfor;
• Ghid roman si ghid local pentru ziua 2.

Pretul nu include:
• Intrarile la obiectivele turistice Basilica Cisterna: 8 Euro; Biserica Sf. Sofia: 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro; Palatul Dolmabahce: 9 Euro; Moscheea Selimiye: Gratuit; Moscheea Albastra: Gratuit;
• Excursiile optionale.

Nota:
• camera single: 280 euro;
• copil cu varsta cuprinsa intre 2-11.99 ani: 167 euro;
• grup minim: 30 persoane;
• termene de plata: se achita 50% din valoarea pachetului turistic la inscriere, iar restul de 50%, cu 30 zile inainte de plecare. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
• documente necesare calatoriei: pasaport simplu electronic sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copii au nevoie de pasaport.