/  / 
Spania - Portugalia (avion)

Circuit

Spania - Portugalia (avion) - 13 zile
Barcelona, Sevilia, Lisabona, Estoril, Porto, Madrid
Spania - Portugalia (avion)
Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion) Spania - Portugalia (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
14.06.2019 899.00 EUR REZERVĂ
02.08.2019 899.00 EUR REZERVĂ
14.09.2019 899.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Madrid
Ora 06:10 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Tarom pentru destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la ora 11:30. Programul turistic incepe cu turul panoramic al Madridului, pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Senora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros.
Cazare in zona Madrid.

Ziua 2, Madrid.
Dupa micul dejun aveti timp liber la dispozitie pentru vizitarea Palatului Regal si a Muzeului Prado sau excursie optionala la Toledo, cetate cu stradute inguste, oras–muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Oras monumental inconjurat de raul Tajo. Vizita include si oprirea la un atelier in care se fabrica celebrele sabii.
Cazare in zona Madrid.

Ziua 3, Madrid.
Mic dejun. Continuam traseul catre Porto, cu oprire la El Escorial si Vale de los Caidos. Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Portugalia.
Cazare in zona Porto.

Ziua 4, Porto - Lisabona
In aceasta dimineata, dupa micul dejun, vizitati El Escorial si Vale de los Caidos. Deplasare in Portugalia.
Cazare in Porto.

Ziua 5, Lisabona - Sintra
Mic dejun si apoi tur ( 3 ore) Porto cu ghid local. Timp liber in centrul vechi (zona bursa-biserica Sf. Francisc). Ora 14-deplasare la Fatima si vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria.
Cazare in Lisabona.

Ziua 6, Lisabona - Cordoba.
Mic dejun. Pornim spre Spania, cu popasuri scurte in Cascais si Estoril. Cascais este un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Estoril este renumita destinatie de vacanta unde vom face un popas pentru fotografii la Cazino. Continuam traseul catre Cordoba.
Cazare in Cordoba.

Ziua 7, Cordoba - Sevilla
Mic dejun. In Cordoba se viziteaza Moscheea Mezquita, unica in lume. In Sevilla vizitam catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Sevilla/Cadiz.

Ziua 8, Sevilla - Gibraltar - Granada
Mic dejun. In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei.
Cazare in zona Cadiz.

Ziua 9, Granada - Alicante - Valencia
Mic deun si apoi deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol - popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga.
Cazare in Granada.

Ziua 10, Valencia - Costa Brava
Dupa micul dejun, in Valencia vom vizita centrul istoric si zona numita “Orasul artelor si stiintelor”, vechea albie a raului Turia, arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu catedrala si turnul – clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Deplasare spre Costa Brava.
Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 11, Costa Brava
In aceasta zi, dupa micul dejun aveti timp liber la dispozitie pentru relaxare si plaja in Costa Brava, regiune de coasta in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona. Aceasta se intinde pe 200 km de-a lungul litoralului format dintr-o multime de orasele si comune. Uimitoare este combinația dintre munte si mare, in urma careia Ferrana Agulio a dat zonei numele „Costa Brava” (Malul Stancos).
Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 12, Costa Brava - Barcelona
Mic dejun si apoi deplasare pentru vizita Manastirea Montserrat. Tur Barcelona pe ruta: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, cu vizita Sagrada Familia. Timp liber - plimbare si shopping pe Ramblas – faleza (Aquarium). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.
Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 13, Barcelona - Bucuresti.
Mic dejun si apoi timp liber in Barcelona. Transfer la aeroport. Decolare la ora 11:30 si sosire in Aeroportul Otopeni la ora 15 :35.

Tariful include:
• bilet de avion Bucuresti – Madrid/Barcelona – Bucuresti;
• un bagaj de mana (max. 7 kg) si un bagaj de cala (max.23 kg) / pers;
• transport cu autocar clasificat, categoria locala;
• 12 nopti, cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
• vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei;
• ghid local la Porto;
• asistenta turistica in limba romana.

Tariful nu include:
• taxe de aeroport si taxa de rezervare: 269 euro/persoana (tariful poate suferi modificari pana la emiterea biletelor); • taxe de oras 10 euro/persoana – se achita la inscriere; • bilete de intrare la obiectivele turistice; • asigurarea medicala si storno – optionale, dar recomandate.

Nota:
* grup minim 35 turisti;
* excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii,
* la inscriere se va plati un avans de 50%, iar restul de 50% se va plati inaintea plecarii;
* acte necesare: : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate;
* supliment single: 285 €;
* copil sub 12 ani (neimpliniti) cazat in camera cu 2 adulti: 800 €.