/  / 
Elvetia (avion)

Circuit

Elvetia (avion) - 8 zile
Milano, Geneva, Davos, St. Moritz
Elvetia (avion)
Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion) Elvetia (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
21.06.2019 995.00 EUR REZERVĂ
19.07.2019 995.00 EUR REZERVĂ
16.08.2019 995.00 EUR REZERVĂ
30.08.2019 995.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Milano - Taesch
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, cu insotitorul de grup, pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Milano. Sosire la Milano la ora locala 14:50.
Transfer catre Taesch pentru cazare la hotel Elite 3* sau similar .

Ziua 2, Taesch - Geneva.
Dupa micul dejun vom lua trenul pana la Zermatt (aici nu sunt admise masinile sau autocarele) si vom explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni. Optional, ascensiune cu trenul catre Gornergrat (3.089 m). De aici se poate vedea celebrul varf Matterhorn (4.478 m), emblema renumitei firme de ciocolata Toblerone. Dupa-amiaza, ne indreptam catre zona Montreux pentru vizitarea Castelului Chillon cu ghid local.
Cazare la hotel Ramada Encore Geneve 3* sau similar.

Ziua 3, Geneva - Biel.
Mic dejun. In Geneva, oras situat pe malul Lacului Leman, avem prevazut un tur panoramic de oras cu ghid local (2 ore) unde admiram Catedrala Saint Pierre, Palatul Natiunilor Unite, Primaria (Hotel de Ville, celebra pentru faptul ca aici, in anul 1864, a intrat in legalitate Crucea Rosie) si renumita fantana Jet d’Eau. Continuam cu Lausanne unde vom avea un tur panoramic cu ghid local (2 ore) si vom admira Catedrala, Muzeul Olimpic, precum si alte atractii turistice ale orasului. Dupa vizitarea celor doua orase, vom pleca catre Biel.
Cazare in Biel la hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar.

Ziua 4, Biel
Dupa micul dejun avem zi libera la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Interlaken, statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz. Aici putem face cumparaturi, ne bucuram de frumusetea peisajelor, sau optional, putem lua trenul catre Jungfraujoch (pe ruta Lauterbrunnen - Kleine Scheidegg - Jungfraujoch). Linia de cale ferata Jungfrau a fost finalizata in 1912 si ajunge la cea mai mare altitudine din Europa, 3.454 m.
Seara, ne intoarcem in Biel pentru cazare.

Ziua 5, Biel - Zurich.
Dupa micul dejun, vom incepe ziua cu turul pietonal al orasului Berna, capitala Confederatiei Elvetiene, unde vom admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas si groapa cu ursi. Ne continuam drumul catre Lucerna unde vom face o vizita panoramica a acestui oras medieval: zona veche cu piata Weinmarkt si Podul Capelei (care dateaza din secolul XIV).
Cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 4* sau similar.

Ziua 6, Zurich - Davos.
In aceasta zi, dupa micul dejun, vizitam orasul Zurich, situat in nordul lacului cu acelasi nume care si-a conservat foarte bine aspectul bancar, unde vom admira: eleganta Banhofstrasse, Fraumunster, Primaria, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster. Dupa amiaza, optional, excursie in pitorescul orasel Schaffhausen si la Cascada Rinului (Rheinfall) - cea mai larga cascada din Europa (formata din mai multe caderi succesive de apa), ce se afla la granita dintre Elvetia si Germania. Cazare in Davos la hotel 4*.

Ziua 7, Davos - Milano.
Mic dejun. Plecam spre St Moritz, o renumita statiune exclusivista din Alpi, care ofera multiple posibilitati pentru practicarea sporturilor de iarna, aflandu-se in frumoasa Vale Engadine si in apropierea Parcul National Elvetian. Ne continuam drumul catre,Bellinzona, capitala cantonului Ticino, unde vom admira 3 castele medievale, incluse in patrimoniul UNESCO: Castelgrande, Montebello si Sasso Corbaro. Ultima parte a zilei este dedicata orasului Lugano, situat pe malul lacului cu acelasi nume, oras care combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana.
Cazare in Milano la hotel 4*.

Ziua 8, Milano - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR, decolare la ora 15:35 cu destinatia Bucuresti. Sosirea in Bucuresti (Otopeni) este prevazuta la ora 18:50.

Pretul include:
•transport cu avionul Bucuresti - Milano - Bucuresti cu compania BLUE AIR (inclusiv bagaj de cala);
• 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 1 noapte in Taesch, 1 noapte in zona Geneva, 2 nopti in Biel, 1 noapte in Zurich, 1 noapte in Davos, 1 noapte in Milano;
• transport cu autocarul pe durata programului;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• vizite conform programului, inclusiv intrarea la Castelul Chillon cu ghid local;
• ghizi locali in Geneva si Lausanne;
• bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch (clasa a II-a);
• insotitor roman de grup.

Pretul nu include:
• catering la bord;
•taxa de oras impusa de autoritatile locale in Milano: 5 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
•bacsisurile (se practica in Elvetia): 25 EURO/persoana (se achita la destinatie);
• asigurarea medicala de calatorie;
•asigurarea storno, polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
•bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Nota:
•grup minim 25 turisti;
•excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii;
•la inscriere se va plati un avans de minim 50%;
•acte necesare: pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la intoarcerea in tara;
•supliment single 275 euro.