/  / 
Venetia (autocar)

Circuit

Venetia (autocar) - 7 zile
Viena, Venetia, Budapesta
Venetia (autocar)
Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar) Venetia (autocar)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
13.05.2019 374.00 EUR REZERVĂ
10.06.2019 374.00 EUR REZERVĂ
08.07.2019 374.00 EUR REZERVĂ
29.07.2019 374.00 EUR REZERVĂ
02.09.2019 374.00 EUR REZERVĂ
30.09.2019 374.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Budapesta
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.
Ora 06:00 Plecare pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii.
Cazare in zona Budapesta.

Ziua 2, Budapesta - Viena - Klagenfurt
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Viena, unde vom face un tur panoramic al Ringului Vienez. Dintre cladirile importante pe care le vom admira enumeram : Palatul Hofburg, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul, Primaria. Tur pietonal si popas pentru masa de pranz pe strazile comerciale din centrul Vienei. Traversarea Austriei de la nord la sud cu oprire in Klagenfurt (vizita la Minimundus) si popas pe malul pitorescului lac Worthersee,
Cazare in zona Klagenfurt/Velden.

Ziua 3, Klagenfurt/ Velden – Padova
Servim micul dejun si apoi plecam spre Padova unde ajungem in jurul pranzului. Aici vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine. Vom parcurge un scurt tur pietonal in centrul istoric al orasului.
Cazare in regiunea Padova.

Ziua 4, Padova - Milano - Verona
Dupa micul dejun ne deplasam cu autocarul spre Milano, capitala mondiala a modei, cel mai important centru financiar al Italiei si al doilea oras ca marime dupa Roma. Aici vom vizita obiectivele turistice principale: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera Scala cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Plecam apoi spre Verona – denumit “Orasul Iubirii” datorita celebrei opere literare a lui William Shakespeare, “Romeo si Julieta”. Ne deplasam la Casa si Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman, Ponte Scaligero.
Intoarcere in Padova si cazare.

Ziua 5, Padova - Venetia
Mic dejun. In drum spre Venetia vom face un scurt popas pentru shopping (centru comercial). Transfer cu autocarul la Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto, spre Piata San Marco. Aici vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, se poate opta pentru o croaziera cu vaporasul la Murano si Burano.
Intoarcere in Padova si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6, Padova - Postojna - Budapesta
In aceasta zi, parasim Italia si in drum spre Budapesta vom face o scurta oprire in Slovenia pentru a vizita pestera Postojna, renumita in Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Urmam apoi autostrada ce margineste lacul Balaton si ne indreptam spre capitala Ungariei. Sosire la Budapesta in cursul serii, unde vom efectua (bonus) croaziera pe Dunare by night (include ghid local si un pahar de sampanie).
Cazare in Budapesta.

Ziua 7, Budapesta - Bucuresti
Dupa micul dejun plecam spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu.
Sosire seara in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Pretul include:
• Transport autocar clasificat;
• 6 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2-3*;
• Ghid insotitor roman;
• Bonus: Croaziera pe Dunare in Budapesta.

Pretul nu include:
• Intrari la obiectivele turistice; • Vaporetto in Venetia; • Taxe de oras/statiune - se achita la receptia hotelului.

Nota:
•Grup minim 35 de turisti;
•Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii,
• Termene de plata: se achita 50% din valoarea pachetului turistic la inscriere, iar restul de 50%, cu 30 zile inainte de plecare;
•Acte necesare: Carte de identintate in curs de valabilitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara;
• Camera single: 487 euro;
• Copii sub 12 ani neimpliniti, cazati in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar: 311 euro.