/  / 
Istanbul - Vacanta de Paste (avion)

Circuit

Istanbul - Vacanta de Paste (avion) - 5 zile
Istanbul
Istanbul - Vacanta de Paste (avion)
Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion) Istanbul - Vacanta de Paste (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
OFERTE PASTE
25.04.2019

375.00 EUR

REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Istanbul
Intalnire cu conducatorul de grup la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Istanbul. Sosire la ora locala 09:50 la Istanbul, transfer si cazare la hotel Orka Royal 4* sau similar (cazare dupa ora 14:00). Dupa-amiaza, tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar - una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping.
Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, pielarie sau bijuterii (inchis duminica).
Cazare la hotel Orka Royal 4* sau similar (cazare dupa ora 14:00).

Ziua 2, Istanbul
Mic dejun. Ziua de astazi o putem dedica, optional, vizitarii Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, putem opta pentru o croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.
Cazare in Istanbul.

Ziua 3, Istanbul
Mic dejun. Astazi va propunem, vizitarea bisericilor Sfanta Sofia si Sfanta Irina (singura biserica din vechiul Constantinopol care nu a fost niciodata convertita in moschee), precum si a Cisternei Basilica - un rezervor subteran bizantin. Dupa-amiaza, individual sau organizat (optional), se poate vizita Palatul Topkapi - simbol al Imperiului Otoman datand din secolul al XV-lea si resedinta a sultanilor, palatul este situat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. Palatul si cladirile sale sunt un exemplu tipic de arhitectura otomana, cuprinzand o colectie incredibila de portelanuri, vesminte, arme, scuturi, armuri, obiecte de arta, manuscrise islamice, obiecte religioase, tezaurul Imperiului Otoman si o colectie impresionanta de bijuterii. Seara, optional, deplasare cu insotitorul de grup la Biserica Ortodoxa Romana “Sf Paraschiva” pentru participare la Slujba de Inviere.
Cazare in Istanbul.

Ziua 4, Istanbul
Dupa micul dejun, avem timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, excursie de o zi pe Insula Buyukada, unde vomf ace un tur al insulei, plimbandu-ne printre vilele luxoase din lemn, iar apoi vom avea timp liber pentru suveniruri, fotografii sau pentru a servi masa. Aceasta excursie se va realiza in functie de conditiile meteorologice. Seara, puteti opta pentru seara turceasca cu cina si spectacol traditional.
Cazare in Istanbul.

Ziua 5, Istanbul - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata, timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 19:50.

Pretul include:
• transport cu avionul Bucuresti - Istanbul si retur cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering pot suferi modificari.

Pretul nu include:
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
• bacsisuri (se practica in Turcia): 10 EURO/persoana, se achita local prin reprezentantul agentiei;
• asigurarea medicala de calatorie (recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (pret informativ asigurare storno+medicala: 57 lei/persoana, pentru persoane pana la 60 ani).

Nota:
•Grup minim 25 de turisti; •Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii, • Termene de plata: se achita 50% din valoarea pachetului turistic la inscriere, iar restul de 50%, cu 30 zile inainte de plecare; •Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport si cartea de identitate, care contine informatii suplimentare de identificare. Toti copii au nevoie de pasaport individual; • Supliment camera single: 100 euro;
• Primul copil 2- 11.99 ani in camera dubla: 350 euro;
• A treia persoana in camera dubla, adult (pat suplimentar): 375 EURO .