/  / 
China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion)

Circuit

China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) - 9 zile
Shanghai, Suzhou, Beijing
China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion)
China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion) China - Casa Imparatului si Venetia Orientului (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
30.04.2019 1435.00 EUR REZERVĂ
14.05.2019 1435.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Amsterdam
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:45 pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Shanghai. Decolare la ora 13.55. Sosire in Amsterdam la ora 15.55. Plecare spre Shanghai la ora locala 17.20

Ziua 2, Amsterdam - Shanghai
Sosire in Shanghai la ora locala 10.05. Transfer de la aeroport ila hotel. Cazare in functie de disponibilitatile de la fata locului, fie imediat dupa sosire, fie incepand cu ora 14:00.
Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale.
Cazare in Shanghai la hotel de 4* standard local.

Ziua 3, Shanghai
Mic dejun, urmat de tur de oras, Shanghai este un oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing, principala artera comerciala si Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Pranzul este inclus si va fi servit la un restaurant local. Dupa amiaza timp liber sau, optional, vizitarea Templului Buddha de Jad si a cartierului Xintiandi, atractie turistica unica a orasului, datorita
conceptului original de imbinare a vechiului si a noului, zona care cuprinde galerii comerciale, baruri, cafenele si restaurante si incheiem turul cu vizitarea unui atelier de fabricarea matasii.
Cazare si cina in Shanghai, la hotel de 4*.

Ziua 4, Shanghai - Hangzhou
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Hangzhou. Sosire in oras, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz (inclus) vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii.
Cazare si cina in Hangzhou, la hotel 3*.

Ziua 5, Hangzhou - Wuzen - Suzhou
Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Plecare spre Suzhou. Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini “Master of the Net“, plimbare cu barca pe unul din
canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Pranz si cina la restaurant local.
Cazare in Suzhou, hotel 4*.

Ziua 6, Suzhou - Beijing
Dupa micul dejun, plecare cu trenul expres de mare viteza - distanta de cca 1200 km intre Suzhou si Beijing va fi parcursa in 5 ore si 30 minute! Sosire la Beijing, pranz inclus. Dupa amiaza, vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului.
Cazare si cina la hotel 3* si cina la un restaurant local.

Ziua 7, Beijing
Dupa ce serviti micul dejun, vizitati Orasul Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol
national - si a Palatului de Vara. Acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atlier de prelucrare a perlelor originale. Vom incheia excursia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din sec XIV.
Cazare in Beijing la hotel 3*.

Ziua 8, Beijing
Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe dimineata, cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi.
Cazare si cina in Beijing la hotel 3*.

Ziua 9, Beijing - Amsterdam - Bucuresti
Mic dejun la pachet si check-out, urmat de transfer la aeroportul din Beijing si plecare spre Bucuresti in cursul diminetii cu compania AIR FRANCE-KLM (cursa cu escala in Amsterdam sau Paris, in functie de data de plecare aleasa). Sosire in Bucuresti in cursul serii.

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti cu compania KLM, via Amsterdam;
• transport cu trenul expres Suzhou – Beijing;
• 7 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Shanghai, 1 noapte in Hangzhou, 1 noapte in Suzhou, 3 nopti in Beijing;
• pensiune completa (preparatele au specific chinezesc);
• transport cu autocar local pe circuit;
• vizite si intrari la obiectivele turistice;
• ghizi locali pentru vizite;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• taxa de viza si procesare acte (poate suferi modificari).

Nu sunt incluse:
• bacsis pentru soferi si ghizi locali (se practica) = 30 USD/persoana, se vor achita prestatorilor, la sosirea in China, prin insotitorul de grup;
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
• asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

Nota:
• supliment camera single: 300 euro/persoana;
• grup minim 25 persoane;
• excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii;
• la inscriere se va plati un avans de 50%
acte necesare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, nu se accepta pasaport temporar;
- 2 fotografii tip pasaport;
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului;
- formular completat (formularul va fi furnizat de agentie si va fi completat si semnat de catre fiecare turist);
• toti copii au nevoie de pasaport;
Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani.
Consulatul Republicii Populare Chineze, prin Centrul de Viza in China solicita prezenta personala si amprentarea aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.