/  / 
Paris - Orasul romantic (avion)

Circuit

Paris - Orasul romantic (avion) - 6 zile
Paris
Paris - Orasul romantic (avion)
Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion) Paris - Orasul romantic (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
25.05.2019 585.00 EUR REZERVĂ
24.06.2019 585.00 EUR REZERVĂ
24.07.2019 545.00 EUR REZERVĂ
01.08.2019 545.00 EUR REZERVĂ
12.08.2019 545.00 EUR REZERVĂ
05.09.2019 585.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu minim doua ore inaintea plecarii. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Continuam turul de oras cu o croaziera pe Sena (o ora).
Transfer si cazare la hotel Ibis la Defense Centre 3* sau similar.

Ziua 2, Paris
Dupa micul dejun, in cursul diminetii, este programata o plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime.
Cazare in Paris.

Ziua 3, Paris
In aceasta dimineata, dupa micul dejun, putem opta pentru excursie la Castelul Fontainbleau sau “Casa secolelor” dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si
“Regele Soare”, palatul a fost socotit inca de la inceput “centrul lumii”. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.
Cazare in Paris.

Ziua 4, Paris
Dupa micul dejun, avem timp liber in Paris pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Chartres, oras situat la 90 km de Paris. Atractia principala a excursiei este vestita catedrala cu acelasi nume ce dateaza din secolul al XIII-lea, unul din cele mai reusite modele de arhitectura gotica din Franta, monument UNESCO. Catedrala detine jumatate din totalitatea vitraliilor medievale din secolele XII-XIII din intreaga Franta. Dupa-amiaza, vizita optionala la muzeul Louvre.
Cazare in Paris.

Ziua 5, Paris.
Dupa ce servim micul dejun, putem opta pentru excursia de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta.
Cazare in Paris.

Ziua 6, Paris - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France sau Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti in cursul serii.

Tariful include:
• transport cu avionul Bucuresti - Paris - Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
• 5 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Ibis la Defense Centre 3* sau similar;
• tur panoramic de Paris;
• croaziera pe Sena de o ora;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include:
• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 9 EURO/persoana/sejur 5 nopti (se achita personal, la receptia hotelului);
• asigurarea medicala (optionala);
•asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

Nota:
• excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii;
• la inscriere se va plati un avans de 50%. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea;
• supliment camera single: 195 EURO;
• pret copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti (pat suplimentar): 395 EURO;
• grup minim: 25 persoane;
• documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcereea in tara. Toti copii au nevoie de pasaport.

Excursii optionale:
• Castelul Fontainbleau & Palatul Versailles: 120 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
• Castelele de pe Valea Loirei: 130 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
• Chartres: 75 EURO/ persoana (minim 20 persoane) ;
Preturile includ: transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.
NOTA:
Preturile pentru excursiile optionale pot suferi modificari fata de prezenta oferta, in functie de disponibilitatile locale.