/  / 
Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion)

Circuit

Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) - 8 zile
Amsterdam, Bruxelles
Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion)
Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion) Belgia - Olanda si Marele Ducat Luxemburg (avion)

Confirmare în 24-48h a cererii de rezervare.

Dată plecare Tarif/persoană
23.07.2019 899.00 EUR REZERVĂ
Ziua 1, Bucuresti - Amsterdam
Ora 12:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 14:00 pentru zborul KLM cu destinatia Amsterdam. Ora 15:55 sosire in Amsterdam- unul dintre cele mai moderne orase din Europa - frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, mancare din toata lumea si oameni prietenosi. Prin oras se poate merge pe jos sau cu bicicleta. Desi arhitectura apartine cu preponderenta secolului XVII, acesta este singurul lucru invechit din acest oras.
Cazare in Amsterdam.

Ziua 2, Amsterdam
Dupa micul dejun, vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale.
Cazare in Amsterdam.

Ziua 3, Amsterdam
Dupa micul dejun se organizeaza o excursie optionala Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans- sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant din Olanda. Continuam cu Marken si Volendam-localitati foarte pitoresti, unde descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Dupa amiaza, plecare spre Bruxelles.
Cazare in Amsterdam.

Ziua 4, Amsterdam - Bruselles
Mic dejun. Plecare matinala catre orasul in miniatura Madurodam-vom oprii pentru vizita, orasul reprezinta Olanda in miniatura. Continuam catre Haga- capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta international. In Delft unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra, Biserica Veche -Oude Kerk, Biserica Noua-Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam -cel mai mare port al Europei.
Cazare in Bruselles.

Ziua 5, Bruselles
Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles- capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, aici se afla Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa.Turul include: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel.
Cazare in Bruselles.

Ziua 6, Bruselles - Marele Ducat Luxemburg
Astazi, dupa micul dejun, avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat Luxemburg cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze.
Luxemburg, capitala Marelui Ducat de Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, orasul este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse, in centru vechi vom admira: Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg–Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras.
Cazare in Bruxelles.

Ziua 7, Bruselles - Bruges
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent- prima oprire va fi oraselul Ghent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo – gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater -Lacul Iubirii, si manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei.
Cazare in Bruxelles.

Ziua 8, Bruselles - Amsterdam - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, vom avea un scurt stop la Amsterdam. Ora 18:20 - decolare din Bruxelles.

Pretul include:
* Bilete de avion si tren: Bucuresti –Amsterdam, Bruxelles-Amsterdam-Bucuresti;
* 3 nopti cazare in Amsterdam la hotel de 3*** cu mic dejun;
* 4 nopti cazare in Bruxelles la hotel de 3*** cu mic dejun;
* Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus clasificat /categoria local;
* Tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;
* Croaziera pe canale in Amsterdam;
* Excusie de 1 zi la: Madurodam- Haga-Delft-Rotterdam;
* Asistenta turística in limba romana.

Pretul nu include:
* Taxele de aeroport, bagaj de cala de 21 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu: zborul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti: 199 euro/persoana;
* Excursiile optionale;
* Asigurarea storno;
* Asigurarea medicala;
* Intrarile la obiectivele turistice ( se achita local);
* Taxa de statiune, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi; * Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi.

Nota:
*grup minim 25 de turisti;
* la inscriere se achita 50% din pretul pachetului turistic;
* excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii;
* supliment single: 249 euro;
* copiii sub 12 ani (neimpliniti) in camera cu parintii: 799 euro.
* acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.