e-mail promo@promoturism.ro | tel (021) 312 02 21 | fax (021) 312 02 11 | program 9.30 - 18.00 (luni - vineri) | online lucram non-stop

Cetati si castele medievale din Transilvania

Ziua 1 - Bucuresti - Brasov (dejun)

*Plecare dimineata pe ruta Bucuresti - Campina, unde vom vizita Castelul Iuliei Hasdeu.
*Ne continuam drumul spre Sinaia, "Perla Carpatilor", unde va veti delecta cu vizitarea Castelelor fostei Case Regale, Peles si Pelisor, urmate de un scurt periplu pe la Manastirea Sinaia, cea care a dat numele actual al statiunii, fiind o copie a unei manastiri de pe Muntele Sinai. Pranzul il vom servi la restaurantul Bucegi din centrul statiunii.
*Ziua intai se incheie cu timp liber pentru o plimbare prin centrul vechi al orasului Brasov, unde veti petrece prima noapte a excursiei, cazati la Hotel Capitol 3* sau similar.

Ziua 2 - Regiunea Brasovului (mic dejun si dejun)

*Mic dejun.
*Dimineata pornim intr-un tur al orasului Brasov, Piata Sfatului, Strada Republicii, Bastionul Graft, Cetatuia, fiind unele din obiectivele turistice avute in vedere. Vom urca cu telecabina pe Varful Tampa, de unde puteti admira o extraordinara panorama a orasului.
*Dupa ce vom servi pranzul ne vom deplasa catre Bran, pentru a vizita Castelul Contelui Dracula. Dupa-masa, isi face aparitia in peisaj, Cetatea taraneasca de la Rasnov, foarte bine conservata si restaurata.
*A 2-a noapte o vom petrece tot in Brasov, fiind cazati la Hotel Capitol 3* sau similar.

Ziua 3 - Sighisoara (mic dejun si dejun)

*Mic dejun si apoi deplasare catre Sighisoara, orasul cetate, parte a patrimoniului UNESCO. Aici vom servi pranzul si veti vizita cea mai frumoasa cetate locuita din Europa, cu obiectivele sale turistice: Turnul cu ceas, Biserica din deal, Turnul Tabacarilor sau Turnul Croitorilor.
Cazare in Sighisoara la Hotel de 3* sau 4*.

Ziua 4 - Alba Iulia (mic dejun si dejun)

*Mic dejun.
*In dimineata celei de-a patra zi a turului nostru, ne vom deplasa spre Castelul Bethlen din Cetatea de Balta, unde vom degusta cateva soiuri de vin si vom lua parte la un bufet suedez.
*De aici vom urma drumul Mediasului catre Manastirea Ramet. Seara ne vom caza la Hotel Parc 2* sau similar.

Ziua 5 - Alba Iulia (mic dejun si dejun)

*Mic dejun.
*In ziua dedicata orasului Alba Iulia, vom vizita Cetatea cu Palatul Apor si Palatul Bethlen Miklos, cele 2 catedrale, Ortodoxa si Romano - Catolica, Palatul Voievodal, fosta resedinta a voievodului Mihai Viteazul, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan si Muzeul National al Unirii, cladirea unde s-a votat Unirea Transilvaniei cu Romania. Intre aceste vizite, vom servi pranzul in centrul Alba Iuliei.
*Cazare la Hotel Parc 2* sau similar.

Ziua 6 - Hunedoara (mic dejun si dejun)

*Mic dejun.
*Dimineata ne deplasam spre Deva pentru a vizita Cetatea Devei, aflata pe Dealul Cetate, unde vom ajunge cu telecabina special destinata turistilor care viziteaza acest obiectiv turistic. Din acest punct de belvedere puteti admira panorama orasului Deva, a vaii Muresului si a Muntilor Apuseni.
*Dupa ce vom servi pranzul, ne vom indrepta spre Biserica Densus si Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa aflate pe valea Bistrei.
*Cazare la Hotel Rusca 3* din Hunedoara.

Ziua 7 - Sibiu (mic dejun si dejun)

*Mic dejun.
*Dimineata vom face o vizita la Castelul Corvinilor din Hunedoara, fosta resedinta a voievodului Transilvaniei, Iancu de Hunedoara si a fiului sau Matei Corvin, regele Ungariei. Drumul nostru catre Sibiu, Capitala Europeana a Culturii in anul 2007 va fi presarat cu 2 vizite la Cetatile de pe valea Muresului, Orastie si Sebes. In Sebes vom servi pranzul.
*Seara, timp liber pentru plimbare prin centrul vechi al Sibiului.
*Cazare la Hotel Apollo Hermastadt 3* sau similar.

Ziua 8 - Sosire Bucuresti (mic dejun)

*Mic dejun.
*In prima parte a zilei vom face un tur al orasului Sibiu, incluzand vizitarea Muzeului Brukenthal si a Muzeului de Istorie, incluzand si Tezaurul, aflate in cadrul celebrului Palat Brukenthal din centrul orasului.
*Dupa-masa vom parasi orasul Sibiu, strabatand Valea Oltului pana la Cozia, unde vom vizita Manastirea cu acelasi nume, ridicata de Mircea cel Batran. Tot aici vom servi pranzul.
*Sosire in Bucuresti cu gandul de a reveni pe traseul circuitelor din Romania.

Servicii incluse:

*Transport cu minibus sau autocar clasificat 3*
*7 nopti cazare in camera dubla la hotel 2*, 3* sau 4* conform programului
*8 zile servicii de masa conform programului
*Ghid asigurat pe perioada circuitului
*Taxe stradale si parcari.

Servicii neincluse:

*Biletele de intrare la alte obiective turistice nespecificate in program
*Tariful altor servicii de masa decat cele specificate in program
*Alte cheltuieli de natura personala.

Nota:

*La inscriere, excursia se achita integral sau minim 50%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii
*Grup minim de 21 de persoane. Pentru grupuri de 16-20 de persoane se achita un supliment de 36 Euro/persoana
*Supliment cazare camera single, 90 E/pers/sejur
*Agentia Promoturism poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 10 zile inainte de data plecarii
*Se pot efectua modificari ale programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate
*Datele si tarifele sunt informative.

Cetati si castele medievale din Transilvania Cetati si castele medievale din Transilvania Cetati si castele medievale din Transilvania Cetati si castele medievale din Transilvania Cetati si castele medievale din Transilvania

Confirmare in 24-48 ore a cererii de rezervare.

Data plecare Tarif / persoana
18.09.2010 620 EUR

Daca nu doresti sa rezervi online ne poti contacta telefonic la (021) 3120221 sau pe email la promo@promoturism.ro.
Iti stam la dispozitie, la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 225-245, sectorul 1, de Luni pana Vineri intre ora 9.30 si 18.00.

CAUTA-COMPARA-REZERVA
Tara
Localitate
Tip transport
Nr nopti
Data plecare
vezi oferte

Bilete de avion
O N L I N E Cumpara Bilete Avion
Veti gasi aici oferte de la toate companiile de transport aerian clasice.
Catalog pe destinatii:
Parteneri rezervari
booking.com
Peste 73.000 de hoteluri din 71 de tari. Garantarea rezervarii cu card. Se blocheaza numai suma aferenta primei nopti de cazare. Plata la destinatie.
Newsletter
Fii primul la reduceri si promotii, aboneaza-te acum!
Citeste aici ultimele noutati
Oferta personalizata
Nu ai gasit ce cautai?
Trimite-ne o cerere de oferta personalizata . In maxim 48 de ore noi iti dam solutia!
Cont rezervare
Cod rezervare
(de ex PR12345CT)
Adresa email
(max 40 caractere)
Gasiti-ne pe Facebook
Anunturi
  • Plata serviciilor turistice se poate face si cu TICHETE DE VACANTA si TICHETE CADOU emise de ACCOR SERVICES, CHEQUE DEJEUNER, ROMTICKET, SODEXO
  • Tarifele se pot modifica in orice moment, chiar si in timpul rezervarii. Tarifele devin ferme numai dupa efectuarea platii.

Plata online prin PayPal plata online visa card plata online mastercard membru anat expert SEO Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

www.promoturism.ro domain and this site content is property of Promo Service srl.
© 2007-2008, S o f t e x p r e s s.
All rights reserved.